Algemene Voorwaarden


Algemene Voorwaarden - Motorhuis Thijs / TRP suspension

Laatst bijgewerkt op [25/10/2023]

Voordat u gebruikmaakt van onze diensten, verzoeken wij u vriendelijk om onderstaande Algemene Voorwaarden zorgvuldig door te lezen. Deze voorwaarden regelen het gebruik van onze website en de aankoop van producten en/of diensten via Motorhuis Thijs.

1. Toepasselijkheid

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten tussen Motorhuis Thijs en de klant.

2. Productinformatie

Wij streven ernaar om accurate en volledige informatie over onze producten en diensten te verstrekken. Mocht er onverhoopt sprake zijn van onjuistheden, dan zullen wij dit zo spoedig mogelijk corrigeren.

3. Bestellingen

Door een bestelling te plaatsen op onze website, gaat u akkoord met de verstrekte prijs en omschrijving van het product of de dienst.

4. Betaling

Alle prijzen zijn vermeld in Euro's en zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven. Betaling kan worden voldaan via de aangeboden betaalmethoden op onze website.

5. Verzending en Levering

De levertijd wordt bij benadering verstrekt en is afhankelijk van beschikbaarheid en externe factoren. Wij streven ernaar om uw bestelling binnen de aangegeven termijn te leveren.

6. Retourneren en Ruilen

Indien u niet tevreden bent met uw aankoop, heeft u het recht om het product binnen 14 dagen te retourneren of om te ruilen. Zie onze website voor gedetailleerde instructies over het retourproces.

7. Garantie

Wij bieden de wettelijke garantie op al onze producten. Eventuele garantievoorwaarden worden duidelijk vermeld bij het product.

8. Aansprakelijkheid

Motorhuis Thijs is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van onze producten of diensten.

9. Intellectueel Eigendom

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot onze website en inhoud behoren toe aan Motorhuis Thijs.

10. Privacy en Gegevens

Wij respecteren uw privacy en behandelen uw persoonlijke gegevens conform de geldende privacywetgeving. Zie onze Privacyverklaring voor meer informatie.

Door gebruik te maken van onze website en/of het plaatsen van een bestelling, gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden.

Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via info@wilbers-suspension.be.

Dank u voor uw vertrouwen in Motorhuis Thijs/TRP suspension

Met vriendelijke groet,

[Naam en Handtekening]