Webshop voor alle toebehoren en onderdelen

Producten

Downloads:

Diensten

Premium partner

 Als premium partner van Wilbers ben je verzekerd van de allerbeste kwaliteit en service. Met een ongeëvenaarde expertise en een passie voor innovatie, biedt Wilbers op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de hoogste standaarden in de industrie. Als premium partner geniet je van exclusieve voordelen, zoals prioritaire toegang tot nieuwe producten en speciale technische ondersteuning. 

Asistentie wereldwijd

Ons wereldwijde dealer netwerk is de ruggengraat van onze operaties. Met toewijding en expertise brengen onze dealers onze producten en diensten naar klanten over de hele wereld. Van metropolen tot afgelegen gebieden, ons netwerk strekt zich uit naar elke uithoek van de planeet.

Eigen herstel dienst

Bij TRP Suspension begrijpen we dat jouw avontuur niet stopt bij een kapotte schokdemper of vering. Daarom staan we klaar om jou te ondersteunen in jouw reis naar herstel. Met onze toegewijde eigen herstel dienst brengen we je weer terug op het pad,

Bezoek ons

Het bezoeken van TRP Suspension is een unieke ervaring voor liefhebbers van hoogwaardige ophangingsystemen. Gelegen op een locatie doordrenkt met racegeschiedenis, biedt TRP Suspension een kijkje achter de schermen in de wereld van high-performance technologie. Een bezoek aan TRP Suspension biedt inzicht in de nauwgezette processen die leiden tot hun race-proven producten. Bovendien heb je de kans om in contact te komen met de experts die verantwoordelijk zijn voor de innovatie en kwaliteit die TRP Suspension onderscheidt. Een bezoek aan TRP Suspension is een kans om de passie voor snelheid en precisie te delen met de mensen die er elke dag aan werken.

Race proven

 Met een bewezen staat van dienst in de meest veeleisende raceomgevingen, biedt TRP Suspension technologieën die topprestaties mogelijk maken. Hun systemen zijn ontworpen met de ervaring en expertise die alleen een racegeschiedenis kan bieden. Kies voor TRP -Suspension en ervaar de ultieme combinatie van snelheid, controle en betrouwbaarheid op het circuit en daar buiten.