Wie we zijn en wat we doen.

Veringen

Schokdempers voor motor: voor eender welke op de markt, zowel voor motoren op de weg als op het circuit. Die vind je bij ons. We nemen de tijd om uit te zoeken welke soort vering jouw motor nodig heeft.

Dat hangt van heel wat factoren af: zitten er één of twee personen op het voertuig? Rijd je op snelheid? Of wil je voornamelijk het comfort verhogen? We zien niets over het hoofd en vinden ongetwijfeld de juiste schokdemper voor je motor. Of wij maken 'm zelf voor jou.

Geloof ons: met onze veringen rijdt jouw motor schokbestendiger dan ooit.


Service en onderhoud

Het onderhoud van de vering is belangrijk om verschillende redenen:

  1. Veiligheid: Een goed functionerende vering is essentieel voor de veiligheid tijdens het rijden. Het zorgt voor een betere controle over de motorfiets, verbetert de grip op de weg en vermindert het risico op ongevallen. Door regelmatig onderhoud te plegen, kunt u potentiële problemen met de vering vroegtijdig opsporen en oplossen, waardoor uw veiligheid op de weg wordt gewaarborgd.
  2. Rijcomfort: Een goede vering draagt bij aan een soepele en comfortabele rit. Het absorbeert schokken en trillingen van de weg, waardoor u minder vermoeid raakt tijdens lange ritten. Door de vering goed te onderhouden, kunt u het rijcomfort maximaliseren en genieten van een aangenamere rijervaring.
  3. Langere levensduur van de motorfiets: Slechte vering kan leiden tot extra stress op andere onderdelen van de motorfiets, zoals het frame, de wielen en de banden. Dit kan leiden tot vroegtijdige slijtage en beschadiging van deze onderdelen. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, kunt u de levensduur van uw motorfiets verlengen en onnodige kosten voor reparaties vermijden.
  4. Prestaties: De vering speelt een belangrijke rol bij de prestaties van de motorfiets. Een goed afgestelde vering kan de wegligging en handling verbeteren, wat resulteert in betere bochtenwerk en meer vertrouwen tijdens het rijden. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, kunt u ervoor zorgen dat de vering optimaal blijft presteren en uw rijervaring verbetert.
  5. Kostenbesparing: Regelmatig onderhoud van de vering kan op de lange termijn kosten besparen. Door kleine problemen tijdig aan te pakken, voorkomt u dat ze groter en duurder worden om te repareren. Bovendien kan goed onderhouden vering de levensduur van andere componenten verlengen, waardoor u geld bespaart op vervangingen.

Al met al is het onderhoud van de vering van essentieel belang om de veiligheid, het comfort, de prestaties en de duurzaamheid van uw motorfiets te waarborgen. Het is raadzaam om de aanbevelingen van de fabrikant te volgen en regelmatig onderhoud uit te laten voeren door een gekwalificeerde monteur